Kantoorruimte huren in Delft? De Schiehal in Delft heeft altijd een passende oplossing.   VERHUUR VAN OPSLAGRUIMTE
0800 - 2 61 63 93

* BEL GRATIS
 
HOME - KANTOORRUIMTE

KANTOORRUIMTE HUREN BIJ DE SCHIEHAL


De Schiehal kantoorruimte

De Schiehal, is een gewilde kantoorlocatie in Delft. Mede dankzij de diversiteit aan bedrijven in de Schiehal en de directe omgeving is kantoorruimte huren in de Schiehal ideaal. De perfecte ligging ten opzichte van Station Delft-Zuid (5 minuten loopafstand) en de A13 is de Schiehal uiterst geschikt voor ondernemers en bedrijven uit Delft en de omringende steden en dorpen.Waarom huurt u kantoorruimte bij de Schiehal?

Hoeveel vierkante meter kantoorruimte u ook nodig heeft, in De Schiehal vindt u altijd een passende kantoorruimte. Onze kantoorruimtes zijn geschikt voor ZZP'ers en bedrijven met meerdere medewerkers of met behoefte aan extra kantoorruimte.
Ook als uw onderneming groeit kunt u makkelijk in De Schiehal verhuizen naar een grotere kantoorruimte. Een interne verhuizing levert u al snel een flinke besparing op, omdat u geen extra geld hoeft uit te geven aan drukwerkkosten en verhuiskosten ten opzichte van een externe verhuizing.

Maar ook als het even niet meezit met uw bedrijfsactiviteiten is het uiteraard bespreekbaar om minder vierkante meters te huren.
Door onze flexibele opstelling naar iedere ondernemer zijn wij uniek in de regio, als het gaat om kantoorruimte verhuur.Tarieven van kantoorruimte huur

Hieronder vindt u de tarieven die wij rekenen voor kantoorruimte huur in de Schiehal.


Kantoorruimte verhuur vanaf 300,00 per maand
(exclusief btw)


Wilt u advies of kantoorruimte huren bij de Schiehal?

Wilt u gratis advies over de kantoorruimte die voor u het meest geschikt is binnen de Schiehal? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden van het huren van kantoorruimte? Bel ons op 0800 - 2 61 63 93 of stuur een e-mail naar info@schiehal.nl.Kantoorruimte huren? De Schiehal biedt u altijd een passende oplossing!

ZAKELIJKE OPSLAGRUIMTE

 
Kantoorruimte verhuur voor bedrijven uit Delft, Den Haag, Rotterdam, Zoetermeer en het Westland.
 

Home

Opslagunit
Archiefopslag
Open opslag
Kantoorruimte
Groot zakelijke opslag

 
 
 
Offerte aanvraag voor het huren van opslagruimte in Delft, voor bedrijven en particulieren. Meer weten? Klik hier!


Aanbieding voor het huren van opslagruimte in Delft, voor bedrijven en particulieren. Meer weten? Klik hier!
Schiehal BV is financieel gezond. Dit houdt in dat Schiehal BV er financieel goed voor staat en haar betalingsverplichtingen nakomt. Schiehal opslagruimte en opslagcontainer verhuur

Copyright © Schiehal BV - Alle rechten voorbehouden - algemene voorwaarden - cookiebeleid - sitemap
2B Media - Webdesign en Zoekmachine optimalisatie