Verzekering van al uw spullen bij de Schiehal, opslagruimte in Delft   VERHUUR VAN OPSLAGRUIMTE
0800 - 2 61 63 93

* BEL GRATIS
 
HOME - VERZEKERING

VERZEKERING VAN UW WAARDEVOLLE SPULLEN BIJ DE SCHIEHAL


De Schiehal - Goed en veilig verzekerd

Als u opslagruimte huurt bij de Schiehal doet u er goed aan om de inhoud van uw opslagruimte te verzekeren. De hoogte van uw premie hangt af van de verzekerde waarde in uw opslagruimte.Hoe kan ik mijn spullen verzekeren?

U kan uw opgeslagen spullen verzekeren via uw eigen inboedelverzekering. Informeer bij uw verzekeraar wat de mogelijkheden zijn.Waarom verzekeren?

Als blijkt dat uw opslagruimte getroffen wordt door brand, bliksem, waterschade, storm of diefstal zijn uw spullen via uw inboedelverzekering optimaal verzekert.Wilt u meer weten over de Schiehal en alle opslagmogelijkheden?

Lees alles over de opslagruimte verhuur op deze website. Meer vragen? Bel gratis met ons via 0800 - 2 61 63 93 of stuur een e-mail naar info@schiehal.nl.Veiligheid en bewaking

Bij de Schiehal staat de veiligheid van uw spullen op de eerste plaats! We zijn dan ook uitgerust met alle denkbare middelen om uw (waardevolle) spullen goed in de gaten te houden. De Schiehal is afgegrendeld met een elektrisch toegangscontrolesysteem die elke bezoeker/huurder registreert, zodat wij altijd kunnen nagaan wie er op welk tijdstip is binnen geweest. Daarnaast beschikken wij over vele videocamera's die overal toezicht op houden. 24 uur per dag en 7 dagen per week!Wij helpen u graag met het vinden van een veilige opslagruimte voor al uw (waardevolle)spullen!

ALGEMENE INFORMATIE OVER DE SCHIEHAL

 
Verzekering van uw waardevolle spullen bij de Schiehal, opslagruimte in Delft
 

Home

Openingstijden
Bel mij terug
Contact
Verzekering
Beveiliging
Extra diensten
Vacature

 
 
 
Offerte aanvraag voor het huren van opslagruimte in Delft, voor bedrijven en particulieren. Meer weten? Klik hier!


Aanbieding voor het huren van opslagruimte in Delft, voor bedrijven en particulieren. Meer weten? Klik hier!
Schiehal BV is financieel gezond. Dit houdt in dat Schiehal BV er financieel goed voor staat en haar betalingsverplichtingen nakomt. Schiehal opslagruimte en opslagcontainer verhuur

Copyright © Schiehal BV - Alle rechten voorbehouden - algemene voorwaarden - cookiebeleid - sitemap
2B Media - Webdesign en Zoekmachine optimalisatie